Mieli Kauno technologijų mokymo centro bendruomenės nariai,
Sveikinu Jus visus su Rugsėjo 1-ąja – diena, kuri žymi naujų žinių, augimo ir tobulėjimo pradžią. Ši diena ypatinga tiek mokiniams, kurie su nekantrumu laukia naujų iššūkių, teik mokytojams, kurie su atsidavimu pasirengę dalintis savo žiniomis bei patirtimi.

Šiais mokslo metais kviečiu Jus visus drąsiai siekti užsibrėžtų tikslų, nebijoti naujovių ir iššūkių, kuriuos sutiksime mūsų profesiniame kelyje. Profesinis mokymas – tai raktas į profesinę veiklą, suteikiantis galimybę įgyti praktinių įgūdžių ir pasiruošti gyvenimo iššūkiams. Kiekvienas iš mūsų,
nepriklausomai nuo mūsų vaidmens, yra svarbi šio proceso dalis.

Mokiniams linkiu ryžto ir atkaklumo, nes tik per nuoseklų darbą ir pastangas pasieksime didžiausius laimėjimus. Mokytojams ir visam kolektyvui linkiu kantrybės ir kūrybingumo – Jūsų darbas yra neįkainojamas formuojant mūsų jaunimo ateitį.

Tėvams dėkoju už pasitikėjimą, kurį rodote mums, ir už tai, kad esate neatsiejama mūsų mokyklos bendruomenės dalis. Jūsų palaikymas yra ypatingai svarbus tiek mokiniams, tiek mokytojams, o Jūsų įsitraukimas padeda kurti šiltą, draugišką ir palankią aplinką, kurioje mokiniai gali augti,
tobulėti ir siekti savo svajonių.

Socialiniams partneriams ir kolegoms linkiu auginti bendradarbiavimą, profesionalumą ir neįkainojamą indėlį į mūsų bendrą veiklą. Kiekvienas Jūsų įdėtas žingsnis, kiekviena iniciatyva ir pastanga padeda mums siekti aukštumų, augti ir tobulėti. Mūsų bendradarbiavimas yra vertybė, kurios dėka galime siekti aukščiausių rezultatų ir kurti ilgalaikę pridėtinę vertę. Kiekviena nauja idėja, kiekvienas bendras projektas – tai galimybė augti kartu, stiprinti ryšius ir prisidėti prie šviesesnės ateities kūrimo.

Tegul šie mokslo metai bus kupini naujų atradimų, įkvėpimo ir džiaugsmo. Su Rugsėjo 1-ąja, mielieji!
Sėkmingų, prasmingų ir kūrybingų mokslo metų visiems!
Direktorius