2024 m. rugpjūčio 14–25 dienomis vyksta papildomas priėmimas mokytis. Tai dar vienas  šansas įgyti ar keisti profesiją, tobulėti ir mokytis iš geriausių! Stojančiųjų registracija ir prašymai mokytis teikiami adresu: https://lamabpo.lt/profesinis-mokymas. Papildomo priėmimo rezultatai bus skelbiami rugpjūčio 27 d.

Pretenduoti į likusias laisvas valstybės finansuojamas vietas gali tie stojantieji, kurie pagrindinio priėmimo metu nesudarė profesinio mokymo sutarčių dėl valstybės finansuojamos vietos. Prašymai teikiami LAMA BPO Bendrojo priėmimo informacinėje sistemoje (BPIS): https://lamabpo.lt/profesinis-mokymas/.

Teikti prašymus LAMA BPO sistemoje gali teikti tiek norintieji įgyti kvalifikaciją pagal profesinio mokymo programą, tiek norintys mokytis pagal atskirus profesinio mokymo modulius 9–10 klasių mokiniai bei I–IV klasių gimnazistai.

Kontaktai, kuriais mokiniai gali kreiptis į mokyklą dėl informacijos apie priėmimą, profesinio mokymo programas, mokymosi galimybes:  tel. 8 665 01419, darbo dienomis nuo 9.00 iki 16.00 val.;  el. paštu: priemimas@kautech.lt