Lietuvos „AUKŠTŲJŲ MOKYKLŲ MUGĖ 2024“

2024 m. sausio 18 d. Kauno Žalgirio arenoje vyko „Aukštųjų mokyklų mugė 2024“. „Aukštųjų mokyklų mugės“ užduotis ne tik padėti išsirinkti studijų kryptį, bet ir suplanuoti papildomų kompetencijų įgijimą. Šiais metais prie šalies aukštųjų mokyklų prisijungė ir savo savo veiklą moksleiviams pristatė Kauno technologijų mokymo centro mokytojai ir mokiniai. Aukštesniųjų klasių moksleiviai, kurie domėjosi profesiniu mokymu, susipažino su mokinių priėmimo tvarka, pasirinkimo galimybėmis bei kokių žinių ir gebėjimų įgyja besimokantieji Kauno technologijų mokymo centre.

Mugės metu vyko ŠMSM forumas tema „Ką svarbu žinoti esamiems ir būsimiems abiturientams? Kurio metu moksleiviai sužinojo informaciją apie tarpinių patikrinimų ir valstybinių brandos egzaminų tvarką, priėmimą į profesines ir aukštąsias mokyklas, karjeros planavimą.

Renginių zonoje mokiniai galėjo susipažinti su įtraukiančia, informatyvia ir nuotaikinga programa, bei pasiklausyti mūsų Centro pranešimo tema „Investuok žinias į ateitį Kauno technologijų mokymo centre“. Pranešimą pristatė mūsų Centro atstovės: Simona Vaičiūnė ir Agnė Morkeliūnaitė.

Centro karjeros specialistė Miglė Matulevičiūtė, radijo stoties EXTRA FM laidoje „Noriu studijuoti” pristatė mokymosi galimybes mūsų Centre tiesiogiai iš mugės.

Inovacijų zonoje, mokinių mokomoji bendrovė “Pinokis” pristatė savo įmonės veiklą parodydami antreprenerystės bei verslo mokymosi galimybes.