Kalėdinių piešinių konkursai

Kaip ir kiekvienais metais gruodžio mėn. vyko kompiuterinių piešinių konkursai. Respublikinį konkursą „Žiemos fantazija 2016“ organizavo NKKM kompiuterių mokykla. Šiame konkurse jėgas išbandė ir publikavo savo darbus Smulkiojo verslo organizavimo skyriaus KD16 gr. mokinys Dovydas Skaivydas ir LE16 gr. mokinė Ugnė Veršilaitė. Džiaugiamės, kad paskelbus konkurso rezultatus nugalėtojų tarpe animacijos darbų 9-12 kl. kategorijoje I-ąją vietą užėmė Dovydas Skaivydas.

kaledos_dovydas_ktpmc

Dovydas Skaivydas „Kalėdos sniego kalnuose“

svajunas_dovydas

Tarptautiniame konkurse „Kalėdų stebuklai 2016“ savo kūrybinius gebėjimus išbandė Lietuvos, Rusijos, Portugalijos, Prancūzijos, Bulgarijos mokyklų mokiniai. Šiame konkurse dalyvavo ir mūsų mokyklos Smulkiojo verslo organizavimo skyriaus LE16 gr. mokinė Ugnė Veršilaitė ir laimėjo III-ąją vietą. Nugalėtojai skirti prizai: Klaipėdos Gedminų progimnazijos dovanojamas 10 eur AKROPOLIO dovanų čekis ir pakvietimas į Lietuvos aukštąją jūreivystės mokyklą valdyti simuliacinį laivą.

saldios_kaledodu_svenciu

Ugnė Veršilaitė „Saldžios kalėdos“

ugne

Respublikinį informatikos konkursą „Kompiuterinė Kalėdų pasaka 2016“ organizavo Švietimo ir mokslo ministerija atstovaujama Ugdymo plėtotės centro (UPC), VšĮ Informacijos technologijų mokymo centras (ITMC).

Šiame konkurse dalyvavo Smulkiojo verslo organizavimo skyriaus LE16 gr. mokinės Ugnė Veršilaitė ir Monika Zazaitė. Esame pakviesti į diplomų įteikimo šventę, kuri vyks 2017 m. sausio 5 d. Kauno miesto savivaldybės salėje.

artejantys_gaidzio_metai

Ugnė Veršilaitė „Artėjantys gaidžio metai“

kaledu_laukimas

Monika Zazaitė „Kalėdų laukimas“

IT mokytoja Zita Budrytė