Konkursas „Informacinės technologijos versle“

  1. Pradžia
  2. Uncategorized @lt
  3. Konkursas „Informacinės technologijos versle“

Konkursas „Informacinės technologijos versle“

2016 m. gruodžio 7 dieną SVO skyriuje vyko konkursas „Informacinės technologijos versle“. Konkurso tikslas – ugdyti kūrybiškumą, mokinių savarankiškumą ir verslumo pradmenis, kokybišką užimtumą ne pamokų metu, projektuojant mokiniams tolesnę karjerą. Konkurse dalyvavo Transporto, Mechanikos ir SVO skyrių mokinių komandos. Konkurso dalyvius, mokytojus pasveikino ir linkėjo kūrybiškumo, verslumo ir geros nuotaikos profesinio mokymo SVO skyriaus vedėjas Arūnas Mainonis.

Komandos atliko įvairias užduotis: sprendė galvosūkius, atliko testą, skaičiavo pajamas ir išlaidas, „taupė“ pinigus, skaitė savo sukurtas eiles, ginčijosi ir „įrodinėjo“ savo tiesas.

Susumavus rezultatus, „Sumaniausios“ komandos titulas atiteko Transporto skyriaus „Yup‘iai“ komandai, „Versliausia“ komanda pasirodė Mechanikos skyriaus „Transformerių“ komanda, „Iniciatyviausia“ komanda buvo SVO skyriaus „Karta X“, „Kūrybiškiausia“ pripažinta SVO skyriaus mergaičių komanda „Verslininkės“ ir „Išradingiausia“ – Mechanikos skyriaus „Verslininkų“ komanda.

Profesijos mokytojos
Birutė Zakarauskienė, Zita Budrytė